Budapesti sofőrszolgálat


Színvonalas szolgáltatás kedvező áron – Lord Sofőrszolgálat Budapest
Profi sofőrszolgálat

Lord sofőrszolgálat

Budapesti sofőr

Vállalkozásunk megbízható, minőségi logisztikai szolgáltatásokat nyújt Önnek a személyszállítás terén. Árképzésünkben az ügyfélbarát, versenyképes díjszabási elv érvényesül, ugyanis hiszünk abban, hogy a magas minőség nem feltétlenül kell magas árakat is jelentsen. Sokéves szakmai tapasztalatunk, a sofőrszolgálat terén szerzett gyakorlatunk is ezt támasztja alá.


Budapesti sofőr – vidékre is


Sofőrszolgálatunk bázisa Budapesten található, de sofőrjeink természetesen Budapesten és vonzáskörzetén kívül is készséggel állnak rendelkezésére igény esetén.


Profi sofőrszolgálat az Ön igényeire szabva


Ha összeadjuk budapesti sofőrjeink eddig levezetett kilométereit, a megtett út alapján mostanra mindegyikük több tucatszor megkerülte már a Földet – balesetmentesen, a KRESZ betartásával, és eddigi ügyfeleink maximális elégedettsége mellett.

Nyugodt szívvel ránk bízhatja autóját, bármilyen típusú legyen is az – sofőrjeinknek nem jelent gondot sem az alsó, - közép vagy felsőkategóriás, sem a kézi vagy automata váltós járművek kezelése. A Lord Sofőrszolgálat biztonságosan elfuvarozza Önt a kívánt címre.


Kinek ajánljuk a budapesti Lord Sofőrszolgálat szolgáltatásait?


Sofőrszolgálatunkat az alábbi esetekben lehet érdemes igénybe vennie:

- Ha baráti társaságban, céges összejövetelen, stb. alkoholt fogyasztott, így nem vezethet haza, ha hosszú utat tett meg, és túl fáradt a vezetéshez, esetleg megsérült, és így nem tudna biztonságosan vezetni, nem akarja autóját a helyszínen hagyni, hogy másnap vissza kelljen érte mennie.
- Ha reptéri transzferre van szüksége, de nem hagyná járművét ott az utazása idejére.
- Ha céges jármű flottáját szeretné átmozgatni (pl. egyik telephelyről a másikra).
- Ha nincs ideje az autómosásra, elvinni a járművet vizsgáztatásra, elvinni a szerelőhöz, stb.