Sofőr bérlés


Néhány órára vagy több napra szeretne sofőrt bérelni?
Sofőr bérlés Budapesten


Flottamozgatás cégek részére

Sofőrszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére mind az alkalmi jellegű sofőr bérlés, mind pedig az állandó megbízás alapján történő együttműködés terén is, Budapesten és vidéken egyaránt.

Az alkalmi jellegű sofőr bérlés keretében lehetőség van adott címről adott címre történő szállításra, több órás bérletre több cím érintésével (például ha szeretné felvenni útközben rokonait, ismerőseit), illetve több napos bérlésre is (pl. rendezvénysorozat, konferencia, stb. esetén).

A rendszeres megbízás keretében Ügyfelünk egyedi igényeihez szabott szolgáltatási csomagot állítunk össze, kérje ajánlatunkat! Amennyiben nem rendelkezik saját gépjárművel, vagy nem szeretné azt igénybe venni, igény szerint természetesen autót is biztosítunk!

- Sofőr bérlése budapesti és vidéki személyszállításhoz,
- saját autóval vagy általunk biztosított járművel,
- magánszemélyeknek és cégeknek is,
- felelősségvállalással, jármű-balesetbiztosítással,
- rutinos, tapasztalt sofőrökkel.

Sofőrjeink ápolt, igényes megjelenéssel, udvarias modorral, jelentős vezetői tapasztalattal állnak az Ön rendelkezésére.


Flottamozgatás cégeknek


Az általános sofőr bérlés mellett cégünknél lehetőség van flottamozgatási szolgáltatás igénybe vételére is, amelynek keretében gondoskodunk vállalati járműparkjáról:

- a járművek elvitele szervizellenőrzésre, tankolásra, autómosásra,
- a járművek elvitele vizsgáztatásra,
- a flotta átmozgatása másik telephelyre,
- stb.